Орисаха за щастие и светлина Бебе на годинатаНа 20 януари в Стара Загора министърът на здравеопазването Таня Андреева ориса Бебе на 2014 г. - родената в първата минута на новата година Сиана Петкова. На тържествената церемония в АГ клиниката на УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" се събраха лекари, акушерки, десетки гости, журналисти.

Прочети още...

Министър Таня Андреева ориса Бебе на годината, Сиана Петкова от Стара ЗагораМалката Сиана получи на 20 януари акта си за раждане лично от кмета на община Стара Загора Живко Тодоров.

Прочети още...

Ново лечение за страдащите от астма дава обещаващи резултатиНова процедура дава значителни надежди в облекчаването на страдащите от астма.

Прочети още...

Японски робот медицинска сестраRIBA II е специална японска разработка, която помага на медицинския персонал да се справя с вдигането на пациенти и преместването на пациенти, без ограничение в позицията на тялото или тяхното тегло.

Прочети още...

Тайванците отслабват за 2 години с 2.2 милиона кг>Почти половината от възрастните в Тайван и една четвърт от децата са с наднормено тегло.

Прочети още...

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД