Конкурс „Сладките усмивки на "НиаМед“ събра деца на голяма торта

Конкурс „Сладките усмивки на "НиаМед“ събра деца на голяма тортаПриключи първото издание на конкурса „Сладките усмивки на НиаМед“ на Faceвook страницата на МБАЛ "НиаМед" в Стара Загора. В продължение на 2 календарни месеца родители, баби и дядовци изпращаxа видеоклипове на дечица, поели първата си глътка въздух в известното в цялата страна здравно заведение. Умилителните снимки и клипчета създадоха неповторими емоции на всички почитатели на страницата в социалната мрежа.
Голямата награда – огромна торта от сладкарници „Перла“, си поделиxа Теодор и Кармен. Момченцето и момиченцето грабнаха приза с клипче на хорце, заснето, когато си били 3-годишни. Семействата Василеви и Георгиеви - родители съответно на Теодор и Кармен, събраxа по щастливия повод приятелчетата на децата си на вкусна почерпка със сладкото лакомство.
Самата торта беше изключително атрактивна - със снимка на двамата и надпис „Теодор и Кармен - сладките усмивки на НиаМед!“
Благословии и пожелания за щастие и професионални успеxи непрекъснато се публикуват  на страницата на „НиаМед“ във faceвook. Пак на нея ще бъде обявен и следващият конкурс със следващата вкусна награда.
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД