Очна клиника „Трошев” организира безплатни прегледи за деца на забавно парти в книжарница „Приятели”

Очна клиника „Трошев” организира безплатни прегледи за деца на забавно парти в книжарница „Приятели”Очна клиника „Трошев” и книжарница „Приятели” организират на 20 октомври от 18 ч. в книжарница „Приятели” в Стара Загора събитие, което със сигурност ще заинтригува много родители, а и техните деца.
Ако ви е трудно да обясните на детето си защо са важни очилата и защо е необходимо да ги носи, това събитие е точно за вас. В забавен формат с включени игри, усмивки и много настроение ще разкрием пред вашите деца тайнството на това защо очилата са важни, полезни, готини, забавни и дори модерни! Ще си говорим още в какво се крие предимството да носиш очила и кои книжни, анимационни герои, успели хора и известни личности ги носят.
На Вас родителите ще дадем няколко препоръки относно профилактиката на детското зрение и за какво е важно да внимаваме, когато избираме стъкла и оптични рамки за детето си, казват домакините от очна клиника „Трошев”.
Гост на събитието ще бъде офталмолог от клиниката, който в последствие ще направи безплатни скрининги на детско зрение (детска авторефрактомия с революционен безконтактен детски апарат) на децата, взели участие в събитието.
Профилактиката на детското зрение в ранна възраст е от ключово значение за предотвратяване на последици от някои видове очни проблеми.
Място - книжарница „Приятели”, бул. „Цар Симеон Велики” 118
“Здравна поща“

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД