Няколко мита за мъжете и секса

Няколко мита за мъжете и сексаСъществуват много митове за мъжкото тяло, свързани със секса. На кои от тях и доколко можем да вярваме обаче?! Ето 4 примера...
Мъжете с големи стъпала имат по-големи пениси
Абсолютна истина е, че растежът на пръстите и пениса, както и клитора, зависи от един и същ ген, но не е непременно задължително дължината на едното да подсказва дължината на другото.
В проучване с участието на 3000 мъже не се открива връзка между големината на стъпалата и половия орган. Всъщност, за мъжките сексуални способности въобще не може да се гадае по какъвто и да е първоначално видим размер.
Изследване от 2002 г. търсещо връзка между дължините недвусмислено доказва, че всякакви подобни корелации се оказват неверни при ерекция.
Мъжете мислели за секс на всяка 7-а секунда
Това е най-сериозният мит свързан с мъжката сексуалност. Американско изследване показва, че мъжете не само, че не мислят постоянно за секс, но и че почти на половината палави мисли им минават само веднъж на ден, а при някои само по няколко пъти на седмица, дори на месец!
Женените мъже правят по-малко секс
Друга популярна неистина е, че женените мъже използват спалните си за сън и рядко се радват на ласки, докато ергените действително имат сексуален живот.
Да, но проучване на американския Национален център за изследвания на общественото мнение през 2006 г. разбулва тази представа. Миналите под венчилото мъже се оказва, че се радват на 28% до 400% повече секс, отколкото ергените, в зависимост от възрастта им. Не само жените изпитват по-често оргазъм в съпружеското легло, но и мъжете. Освен това те по-често се радват на орална любов.
Спермата е... калорична
Семенната течност съдържа вода и съставки като витамин С, калций и магнезий. Така също фруктоза и около 6 ккал на еякулат, според изследване на университета в Индиана.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД