Жените искат секс не по-малко от мъжете

Жените искат секс не по-малко от мъжетеЖенското сексуално желание е не по-малко от мъжкото, казват сексолози, аргументирайки теорията си с последните  изследвания в областта на секса.
След задълбочени проучвания специалистите достигнали до извода, че твърденията за по-ниско сексуално желание при  нежния пол са плод на редица културни и социални фактори, невалидни в практиката.
Според мнозина учени, теоремата,  че жените не искат толкова секс, колкото мъжете, е умишлено натяквана в обществото.
Резултатите от изследването показват, че женската сексуалност е толкова непозната за мъжете, колкото и за жените.  Самите те вярват и се подчиняват на приетите стереотипи в интимен план. Въпреки това, новаторски анализи показват,  че жените не са по-малко склонни към авантюристичен секс по всяко време от денонощието. В същото време много хора  оспорват това, считайки женските пориви към срещуположния пол за грях, безотговорно поведение и лошо възпитание.
Жените от своя страна обясняват поведението си с мечтата за мъжа от сънищата, голямата романтична любов и  моногамията. Прието е, че представителките на слабия пол са пазителките на семейното огнище, учители и съюзници за  мъжете. Но от еволюционна гледна точка нещата стоят по различен начин - мъжете трябва да посадят семето си на  възможно повече територии, докато жените трябва да открият "най-висококачественият" от тях.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД