Лазерна простатна хирургия в ЛЕЙЗЪР МЕД - бързина и сигурност без значение от размера на жлезата

Лазерна простатна хирургия в ЛЕЙЗЪР МЕД - бързина и сигурност без значение от размера на жлезатаКогато настъпят проблемите с простатата, сигнал за които са уринарните смущения, най-логичният подход е да се търси консервативно решение - прием на медикаменти в комбинация с ежегоден профилактичен преглед, който да проследява темпа на увеличаване на обема на простатната жлеза и равнището на туморния маркер. Медикаментите не могат да спрат нарастването на тъканта на простатата, но могат да облекчат оплакванията за известен период от време и по този начин да отложат хирургичната интервенция.
Аденомът на простатата се установява при повечето мъже, надхвърлили 60-те. Състоянието е свързано с напредването на възрастта, но протича различно при всеки мъж - при някои с умерена симптоматика, при други - с тежка. Именно тежестта на оплакванията има роля при вземане на решение за хирургично лечение.
Лазерната простатна хирургия е методът, който се наложи като предпочитан от мъжете, на които им предстои оперативно лечение, заради намалената травматичност и риск от усложнения и по-бързото възстановяване. В сферата на лазерната хирургия също има йерархичност на база лазерни системи. Тук възможностите им се определят от прониквателната им способност в тъканите и мощността. Колкото по-малко е проникването, толкова прецизността при премахването на тъканта е по-голяма, а колкото по-висока е мощността, толкова повече тъкан може да бъде премахната.
В България Тулиум лазер в ЛЕЙЗЪР МЕД е системата с водещи технически показатели за мощност (200 вата) и прецизност (само 0.2 мм). Това означава, че с него не съществуват ограничения по отношение на обема на жлезата, който може да бъде премахнат чрез най-неагресивната техника в лазерната хирургия - изпаряване (вапоризация). При големи простати тя може да бъде изпълнена само от мощна лазерна система (нискомощните лазери компенсират като използват техниката енуклеация, която протича с рязане или изстъргване на тъкани).
С Тулиум 200 вата може да бъде опериран всеки мъж, включително и при наличие на съпътстващи съдови заболявания, налагащи прием на разреждащи кръвта медикаменти. След премахването на излишната тъкан, оплакванията, свързани с уринирането бързо се облекчават, струята е силна и без затруднения. Обикновено пациентът се изписва на следващия ден. ЛЕЙЗЪР МЕД е комбинация от най-добрата лазерна техника и екип от специалисти с най-голям практически опит.
В Лейзър Мед - София, Варна и Стара Загора, се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, измерване на обема, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.
Тел.: 02 4 760 760, моб. 0899 52 11 01, www.lazermed.bg, www.laparoscopia.bg
"Здравна поща"*
 
Лазерна простатна хирургия в ЛЕЙЗЪР МЕД - бързина и сигурност без значение от размера на жлезата

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД