Удължават срока на безплатните прегледи по проект "Спри и се прегледай"

Удължават срока на безплатните прегледи по проект "Спри и се прегледай"По проект „Спри и се прегледай” у нас се провеждат скринингови прегледи за рак на маточната шийка и млечната жлеза при жените и рак на дебелото черво при двата пола. За целта на избраните на случаен принцип се изпращат лични покани.
Всички покани, изпратени на гражданите на Стара Загора за безплатни прегледи по проекта "Спри и се прегледай", които са със срок до 15 ноември и 30 ноември, ще важат до 15 декември 2013г., съобщиха от РЗИ, Стара Загора. Скриниговите прегледи могат да бъдат извършени в лечебно заведение, регистрирано за участие в проекта, по избор на пациента, като за целта е препоръчително предварително да бъде записан час за преглед в избраното лечебно заведение.
До момента на територията Стара Загора за участие в проекта са регистрирани следните лечебни заведения: "Комплексен онкологичен център - Стара Загора" ЕООД, "Медицински център "Света Анна 2012", ЕТ Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ д-р Антоанета Дянкова”, "Индивидуална практика за първична медицинска помощ - д-р Златозарка Дечева".
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД