Иновативна техника на преференциални цени на "Медикус, Денто, Галения"

Иновативна техника на преференциални цени на "Медикус, Денто, Галения"19-ото издание на "Медикус, Денто, Галения 2013" бе открито на 30 октомври в Пловдив. Изложението ще продължи до 2 ноември. То показва последните новости в различни области на медицината. Близо 70 компании от България, Германия, Израел, Италия, Китай и Румъния демонстрират модерни инструменти, апаратура и изделия на Международната изложба за медицина, стоматология и фармация.
Нетравмиращите процедури са водеща идея на новите разработки. Лазер, който не докосва зъбите, измества зъболекарската бормашина. Това е бъдещето.
Ново поколение зъбни импланти също спестява стреса за пациентите. С тях се избягва 6-месечния период за възстановяване. Иновация са и мини имплантите за наместване на зъбите в правилна редица.
За точността в лечението помагат мониторите, които се монтират на зъболекарския стол, и микроскопът, разработен специално за стоматолози. Новост са осветителните тела, даващи естествена дневна светлина. Така ясно се вижда всеки детайл и не може да се сбъркат цветовете на пломбите.
Повечето от изложителите предлагат своите изделия на преференциални цени с отстъпки от 10% до 30%. Специалистите могат да се снабдят с модерна медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, оборудване за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, продукти за профилактика и хигиена на устата, лекарства, хранителни добавки, фармацевтични препарати, лабораторни прибори и апаратура, средства за дезинфекция, работно облекло, софтуер.
Част от съпътстваща програма на изложението е VIII Международен конгрес по възстановителна дентална медицина, който ще се проведе на 1 и 2 ноември. Ще бъдат представени методи за имплантология и възстановяване на зъби, приложение на естетични филъри, използване на лазери в ежедневната практика.
За „Медикус, Денто, Галения“ стана традиция да се включват и прояви, ориентирани към пациентите. Акцент на тазгодишното издание е диабетът. Всеки ден от 9 до 11 часа ще се правят измервания на кръвната захар, а следобед ще има лекции за различни проблеми, свързани с това опасно заболяване.
Специалистите получават карта за безплатен достъп след онлайн регистрация.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД