Студенти медици организират кампания в защита на професията

Студенти медици организират кампания в защита на професиятаЛекарската професия е една от най-тежките, изискващи и отговорни професии. Медиците заслужават да получат признание за това, че отдават живота си в името на хората, заявиха от Асоциацията на студентите медици в България. По този повод на 13, 14 и 15 май те организират кампания „Благодаря ти, докторе!“ за събиране на благодарствени писма от пациенти към лекари, които са им помогнали, спасили са живота им или просто са ги докоснали със своите професионализъм, доброта и човечност.
Приканваме всеки, който желае да изкаже своята признателност и благодарност, да го направи, като пусне своето благодарствено писмо в нашите кутии, а ние ще се погрижим то да достигне до адресанта, призовават от Асоциацията на студентите-медици.
Кутиите за събиране на писма ще бъдат разположени на специални пунктове на 13, 14 и 15 май от 9 до 15 ч. пред входа на следните здравни заведения, уточняват от Асоциацията:
В София кутията ще бъде в УМБАЛ "Александровска" – пред I и II Хирургия, пред арката на УМБАЛ „Александровска“, пред УБ „Лозенец“ и пред УСБАЛ „Св. Екатерина“.
И в Стара Загора благодарни пациенти ще могат да напишат топло обръщение към лекарите, които са им помогнали. Кутията ще бъде пред УМБАЛ „ Проф. д-р Ст. Киркович“.
Помогнете ни да върнем вярата на обществото, че в България все още има способни, отдадени и качествени медицински лица, призоваваха от студентската асоциация.
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД