Старозагорските бани са домакин на Национална конференция по имунология

Старозагорските бани са домакин на Национална конференция по имунология На 25 и 26 април курортът Старозагорски минерални бани ще е домакин на годишната национална конференция по клинична имунология, посветена на Международния ден на имунологията 29 април. Събитието ще се състои в хотел „Калиста”, съобщиха организаторите от Българската асоциация по клинична имунология.
Съорганизатори на форума са Секцията по имунология към Съюза на учените и Медицинският факултет на Тракийския университет в Стара Загора.
Темата на конференцията е „Имунологията за по-добро здраве”.
В рамките на срещата на учените ще бъдат представи съвременните насоки в развитието на клиничната имунология - имунопатогенеза, имунодиагностика и имунотерапия на имунообусловените болести. Водещи специалисти ще изнесат доклади върху актуални аспекти на клиничната имунология в областта на алергиите, злокачествените заболявания, автоимунните болести и имунодефицитите. Научната сесия предвижда представяне на експериментални разработки и на клинични случаи под формата на устни презентации. Предвижда се изложба на водещи фирми за лабораторна апаратура, за консумативи и реактиви в областа на имунологичната диагностика, както и на световни фармацевтични фирми.
„Здравна поща”, Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД