От 22 до 28 април е Европейската имунизационна седмица

От 22 до 28 април е Европейската имунизационна седмицаНа 22 април от 11 часа в Министерство на здравеопазването се провежда пресконференция във връзка с дейностите по повод Европейската имунизационна седмица, 22-28 април. Участници в пресконференцията са държавният главен инспектор д-р Ангел Кунчев, проф. Мира Кожухарова - национален консултант по епидемиология, управляващата Офиса на СЗО в България Емилия Тончева, Таня Радочай - представител на УНИЦЕФ за България, и д-р Валери Цеков, представител на Българското сдружение по иновативна медицина.

Неформални организации и групи родители в последните години, увлечени от тезата за връщане към природата, отхвърлят имунизациите като метод за опазване здравето и живота на хората.
Нека не забравяме, че статистиката по времето на естествения отбор, преди ликвидиране на ред тежки заболявания чрез въвеждането на имунизациите, сочи оцеляване на 1 от 7, най-много на 1 от 5 деца. Масовите епидемии, обезлюдяващи цели региони, също са забравени и едва ли бихме искали да си ги припомним.
"Здравна поща", източник: МЗ

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД