Световноизвестният психотерапевт Едуардо да Силва гостува в Стара Загора днес

Световноизвестният психотерапевт Едуардо да Силва гостува в Стара Загора Световноизвестният психотерапавет Едуардо да Силва ще гостува в събота, 25 октомври, за първи път в Стара Загора. Португалецът е основател на клиника за зависимости в родината си и експерт с дългогодишен опит в областта на лечението на алкохолизъм и други зависимости. Той е и създател на иновативния метод за лечение на алкохолизъм и наркомании "Change&Grow". Според единодушното мнение на специалистите, това е един от водещите и утвърдени методи за лечение на зависимости, който се използва широко в цяла Западна Европа. Методът се прилага вече и у нас в терапевтичен център "Жива - насока в живота" в София.
В града на липите Едуардо да Силва ще дискутира със старозагорци различни теми - как зависимият афектира семейството, как да помогнем на зависимия в моето семейство, както и най-новите международни тенденции и най-добрите практики в грижата, помощта и лечението на алкохолизъм и други зависимости.
Срещата с Едуардо да Силва е на 25 октомври от 11 ч. в комплекс "Верея". Входът е свободен. Организатори на събитието са "Национална бизнес поща", специализираното онлайн издание "Здравна поща" и терапевтичен център "Жива - насока в живота".

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД