Откриват ново спешно отделение в "Майчин дом"

Откриват ново спешно отделение в "Майчин дом"В Университетската АГ болница „Майчин дом” в София днес се открива официално новото Спешно приемно отделение.
Очаква се лентата да бъде прерязана от министър д-р Таня Андреева, съобщиха болничното заведение. Парите са отпуснати от Министерството на здравеопазването, инвестицията е в размер на 960 000 лева, като болницата влага и свои средства в размер на 30 000 лв.
Новото спешно отделение е изградено по всички медицински стандарти и разполага с противошокова зала, която в случай на спешност, може да се превърне и в операционна. Пространството пред новия вход за приемно отделение е оформен с алейна мрежа, паркинг и богато озеленен. Естакадата позволява спирането дори на две линейки. Досегашният вход към приемно отделение през тунела на болницата стана невъзможен за влизането на новите реаномобили, а и самите помещения са амортизирани. Това наложи да преосмислим цялостната концепция за прием на спешните случаи и да направим този мащабен проект, заяви изп. директор на Майчин дом проф. Виктор Златков и добави, че годишно над 6500 са пациентите, преминаващи през спешното отделение на „Майчин дом”.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД