Тайните на успешното запознанство

Тайните на успешното запознанствоАко искате да се запознаете с някой мъж, когото харесвате, не си струва да чакате пасивно, докато той ви забележи. Действайте, ръководейки се от няколко принципа. И тогава успехът ви е сигурен!
Правило №1: Как да се приближим до мъжа?
За да се харесате на един мъж, вие трябва да се харесате на самите себе си. Запомнете следната фраза: „Аз съм хубава и остроумна и това се вижда в очите ми и широката ми усмивка”.
И ако мъжът не вижда вашата красота и не може да оцени вашите качества, пред вас стоят два варианта: 1) не ви трябва да се запознавате със „слепец” и 2) преминете в настъпление (виж правило №2)
Правило №2: Как да се запознаем?
Много жени си мислят, че мъжът трябва първи да се представи. По простата причина, че все пак той е мъж. А след това, по начина, по който той направи първата стъпка, те ще направят всичко възможно запознанството да се състои и продължи.
Това правило вече е остаряло. Спокойно можете първа да започнете разговора. Ефектът на неочакваността работи в 90% от случаите и вие ще се запознаете лесно и бързо.
Правило №3: За какво да говорим?
След запознанството направете пауза от няколко секунди. За това време мъжът ще може да си състави някакво мнение за вас. В зависимост от това дали то ще бъде положително или отрицателно, вашето запознанство или ще продължи, или ще приключи.
За да създадете у мъжа добро мнение за себе си, намерете достойна тема за разговор. Най-интересната тема за всеки човек е самият човек. Една от най-лесните теми за поддържане, която работи безотказно като стратегия, е да попитате мъжа какво е неговото хоби. Оставете го да разказва, като от време на време задавате уточняващи въпроси, които същевременно ще демонстрират и вашия интерес.
По време на разговори използвайте и изрази от рода на „Какво говорите! Нима това сте го направили вие? Поразена съм! Възхитена съм!”, но бъдете внимателна. Прекомерно многото комплименти могат да предизвикат недоверие.
След първите 5-10 минути разговор предоставете шанс на мъжа да се прояви. Ако той мълчи, а вие не искате да го изтървете, вземете всичко в своите ръце и продължете разговора. Не допускайте паузи. Но не забравяйте, че ако мъжът не може да води разговор с вас, едва ли ще искате постоянно да му „вадите думите от устата”. Скромността не винаги краси мъжете.
Правило №4: Как да се харесаме на мъжа?
Жената винаги се грижи за своята външност, за да се хареса на мъжа. И не просто да му се хареса, а да го побърка т.е. той да гледа само нея. Това се дължи на женската природа - жената съблазнява и прелъстява и колкото повече, толкова по-добре. Усмихвайте се по-често, намалете разстоянието между вас, „случайно” го докосвайте с ръка, смущавайте се, но бъдете искрени.
Всяка жена си има своите хитрости и уловки, за да пленява мъжете. Използвайте ги, за да получавате комплименти. Скоро всичко ще се получи.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД