Откриват модернизираното отделение по лъчелечение в Онкодиспансера

Откриват модернизираното отделение по лъчелечение в ОнкодиспансераНа 20 януари в 14.30 ч. ще бъде официално открито обновеното отделение по лъчелечение в “Комплексен онкологичен център – Стара Загора”. Реновирането се реализира по проект „Модернизиране на отделение по лъчелечение към „Комплексен онкологичен център - Стара Загора ЕООД” с финансовата подкрепа на Оперативна програма “Регионално развитие” 2007-2013 г.
Ще бъде представена новоизградената пристройка на отделението по лъчелечение към онкологичния център в Стара Загора, както и закупеният мултимодален линеен ускорител от най-ново поколение.Ще бъдат разяснени и възможностите за диагностика и лечение на онко болните в района с новата апаратура и значението на проекта за подобряването на здравния статус на населението от областите Стара Загора, Сливен, Хасково и Кърджали.
На събитието ще присъстват кметът на община Стара Загора Живко Тодоров, д-р Петър Чилингиров, управител на “Комплексен онкологичен център – Стара Загора”, и инж. Веска Узунова, ръководител на проекта. На откриването на обновеното отделение се очаква и д-р Таня Андреева, министър на здравеопазването.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД