Благодарствено писмо

Благодарствено писмоНа редакционния имейл на "Здравна поща” получихме благодарствено писмо от старозагорката Димитринка Велева. Публикуваме го без редакторска намеса:

На 1 октомври, 2013 г. моят съпруг Вельо Пеев Велев отивайки към автобусната спирка, която е на северната страна на улицата, срещу магазин "Техополис” до Парк мол в Стара Загора, получава исхемична криза и пада почти на платното, при което загубва съзнание за неопределено време.
Съвзема се от звука на сирената на линейката на Бърза помощ, която е била повикана от непознат за нас човек. Ето на този ЧОВЕК желая да предадете моята и на цялото ни семейство БЛАГОДАРНОСТ за неговата помощ, дадена безрезервно и анонимно!
Съпругът ми е прекарал прединфарктно състояние преди 7-8 години, тогава му откриха исхемичната болест, преди две години - микро инсулт, не е добре и със сърцето, има ускорен пулс, но е с корав характер и не се спира, даже по-скоро тича, не може да върви бавно. Сега, след това падане, освен на челюстта имаше и рана вътре на лигавицата и 10-15 дни яде пасирани храни. В болницата лежа само 10 дни, но си мисля какво е щяло да стане, ако никой не беше повикал Бърза помощ. Все пак той е на 71 години. Затова много ми се иска този човек да получи искрената ни благодарност.
Благодарни сме и на лекарите и сестрите в неврохирургията на болницата "Д-р Стоян Киркович” в Стара Загора. Благодаря и на вас, че ми давате възможност тези хора да получат тази макар и само устна благодарност.
С уважение Д. Велева

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД