Безплатни прегледи за катаракта в Пловдив

Безплатни прегледи за катаракта в ПловдивПо случай Новата 2014 г. Фондация "Съпричастен кръст" ще проведе регулярни благотворителни безплатни очни прегледи през месец януари 2014 г. на социално слаби пациенти на възраст над 60 години, страдащи от катаракта.
Благотворителната инициатива е част от проект на фондацията с цел въвеждане на регламентирани безплатни профилактични очни прегледи за населението на България над 60-годишна възраст.
Прегледите ще се извършат на 10, 12, 17 и 31 януари от 12 до 18 ч. в Медицински център "Св. Иоан Рилски" в Пловдив от доц. д-р Красимир Коев, специалист по очни болести и управител на Фондация "Съпричастен кръст". Прегледите ще се провеждат с предварително записване на час на тел: 032/ 670 100.
Катарактата е на първо място от водещите причини за предотвратима слепота. 80 % от предотвратимата слепота е лечима, към която спада и катарактата. Затовa е необходимо ранно диагностициране и навременно оперативно лечение. 60 милиона от населението на Земята са слепи вследствие на катаракта.
Болестта прогресивно нараства след 60 годишна възраст и засяга почти всички хора над 80 години.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД