VokiD номинирани за „Добрият Самарянин“

VokiD номинирани за „Добрият Самарянин“Младежката група VokiD стана третият номиниран в конкурса на сдружение "Самаряни" - "Добрият Самарянин", за 2013 г. Номинацията е направена от Еленка Иванова, директор на Помощно училище „Любен Каравелов“-Стара Загора.
Номинирам участниците в група Vokid - Огнян Георгиев, Виктор Тошев, Деян Асенов, Виктор Герджиков и Йоана Герлимова, за оказаната благотворителна помощ и жест на внимание към учениците от нашето училище, пише в номинацията си г-жа Иванова.
 
На 16 май VokiD, чиито участници са от НУМСИ „Христина Морфова“, направиха благотворителен концерт в Синдикалния дом. Събраните средства от него те дариха за изграждане на зала за сензорна стимулация в Помощното училище. Ръководството продължава да работи за дооборудването на залата и всеки, който има възможност и желание би могъл да помогне на тази кауза, като се свърже с директорката. В училище „Любен Каравелов“ се обучават ученици с умерена и тежка умствена изостаналост. Сензорната зала ще бъде използвана за подобряване и оптимизиране на психичните процеси и състояния на децата с цел постигане на по-добри резултати в корекционната и учебно-възпитателната работа.
От Сдружение "Самаряни" припомнят, че до затварянето на номинациите за конкурса "Добрият Самарянин" за тази година остават 20 дни. В надпреварата се търсят и избират хора, заслужаващи всеобщо обществено уважение и признателност, в следствие на извършен от тях жест на добротворство към друг човек или група от хора. Другите две номинации досега са за Йовка Стоянова, която дари кръв 112 пъти, и за Виктор, Мартин и Явор, които върнаха изгубен портфейл с близо 5000 евро.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД