Всеки пациент с уникален код за онлайн справка в РЗОК

Всеки пациент с уникален код за онлайн справка в РЗОКВсеки пациент може да получи свой уникален код за достъп, чрез който да провери онлайн кога е бил при личния си лекар или кога е бил на зъболекар, но не може да види конкретните мерки, които са предприели посетените специалисти. Тази информация може да бъде дадена при поискване. Това информира директорът на РЗОК-Стара Загора д-р Славка Йорданова при работна среща с областния управител на област Стара Загора Живка Аладжова днес.
Славка Йорданова сподели, че към настоящия момент в РЗОК-Стара Загора работят 94 души. Офиси за обслужване на граждани има в Казанлък, Гурково, Чирпан, Раднево и Гълъбово. „Дейностите в направленията са разплатени за 5 месеца, като дейността през месец май се отчита в края на месец юни. Нямаме задължения към никого от партньорите ни”, разясни д-р Йорданова. Много добре се работи в областта на диспансеризацията и това е потвърдено от проверките, които се извършват в момента от София. В областта има достатъчно общопрактикуващи лекари, специалисти и болници, обяви Йорданова.
На ул. „Васил Левски” 81 в Стара Загора работи център за административно обслужване и информация към РЗОК. Служителите в офиса обработват протоколи за лекарства, дават уникалния код за достъп до системата, издават удостоверения за чужбина, които заместват европейската здравна карта, издават и европейски здравни карти, дават здравноосигурителните книжки и отговарят на въпросите на гражданите.
„Проблемите в здравната каса не търпят отлагане. Вярвам, че заедно ще ги преодолеем по-бързо и по-лесно. Надявам се, че ще предадете дословно думите ми на Вашите служители, че трябва да отворим държавата към хората, гражданите да получават необходимото внимание и добро обслужване от всеки държавен служител”, заяви областният управител Живка Аладжова.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД