Нова зала за медитация открива фондация "Вадимелис"

Нова зала за медитация открива фондация "Вадимелис"Нова зала за медитация открива на 21 декември фондация "Вадимелис", съобщи за „Здравна поща“ председателят Косьо Любенов. Тя се намира в с. Дълбоки и е единствената в света от този вид. Изработена е изцяло от дърво, с напълно съобразени със заложените в свещената геометрия разстояния, отстояния и ъгли, които подобряват физическото състояние на организма, регулират и хармонизират всички системи и органи в нашето тяло, вдигат нивото на съзнание. В залата ще се провеждат групови занятия, лекции, семинари, оздравителни процедури и презентации. Новата придобивка е следваща крачка в посоката, на която фондацията е посветила
дейността си - комплексно отношение към здравето. Работи се в положителна посока, с позитивни намерения и с любов вътре в нас и около нас. Чрез енергията ние преосъзнаваме истинските си възможности да творим и да поддържаме в хармония духа, душата и тялото си, казва Косьо Любенов. Той е известен като билколечител, енерготерапевт и радиестезист, а освен това е и производител на билкови продукти. Преди две години открива в Стара Загора центъра "Зона на здравето", втория от този вид  в страната след този в София. Намира се на ул. "Боруйград" 30. В магазина към центъра се предлага богата гама от билки, билкови продукти - кремове, тинктури, масла, продукти от минерала зеолит, различни форми, свързани с езотериката, радиоестезията и свещената геометрия, както и специализирана литература.
Новата залаВ центъра се организират различни събития, лекции, курсове и презентации. Правят се биоенергийна и квантова диагностика, измерване на основни показатели. Работи се с различни специалисти. Обръща се внимание на всичко, свързано с физическото, умственото, психическото и емоционалното състояние на човека, работа със себе си, поглед навътре. "Имаме една интересна форма, която използваме, това е 12-стенник - додекаедър на гръцки,  свързан е с формите от свещената геометрия и с него са работи от времето на Питагор и Архимед. Всяка страна е правилен петоъгълник и създава много интересни торсионни, енергийни полета, изследвани от Тесла. Те спомагат да се балансира и хармонизира енергетиката на всеки човек и ако има отклонение на умствено, физическо, психическо и емоционално ниво, то се регулира. В такава форма е и новата зала", казва още Косьо Любенов.
Всичко, което предлага "Вадимелис", е природосъобразно и естествено. Но за да бъде ефектът максимален, човек трябва да вярва, да има импулс, да задейства добрата енергия, която може да промени навиците и начина на живот. В центъра освен групово, се работи и индивидуално, в зависимост от нуждите и желанията на всеки, потърсил помощ.
Надяваме се с откриването на новата зала интересът да се засили още повече, да бъдем полезни на още повече хора, които да повярват в духовността и светлината, казва лечителят.
Магазинът в Стара Загора се намира на ул. "Боруйград" 30
Работно време – от понеделник до петък –от 09.0 до 13.30 и от 14.30 до 18.30 часа, събота - от 09.30 до 16.00 часа
За контакти и записвания –тел .0885543253, фейсбук страница: Вадимелис в ерата на любовта, сайт: www.vadimelis.com
Таня ИВАНОВА, "Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД