Тулиум 200 вата изпарява простатата без ограничения от размера й

В България на разположение на специалистите на ЛЕЙЗЪР МЕД в София, Варна и Стара Загора

Тулиум 200 вата изпарява простатата без ограничения от размера йПростатата е честа тема за разговор между мъжете, надхвърлили 50. За някои тя е просто повод за шеги, но за други - преживяване, наситено с негативен контекст. Тези, които са изпитали неудобствата на увеличената простата, знаят, че ситуацията може да бъде много сериозна. Разрастването на простатната тъкан е естествен процес, който нарушава функционирането на уринарната система. Първите оплаквания са свързани с честота на позивите за уриниране, трудност
за задържане и отслабване на струята. При по-напреднал стадий мъжете реагират с повишена позивност при шум от течаща вода или пред заключена врата, в същото време в тоалетната не успяват да отделят цялото количество урина, събрана в пикочния мехур, от което възниква риск от инфекции или образуване на камъни. Рязко се увеличават нощните ставания, като при някои мъже може да достигнат 8-10 пъти на нощ. При усложнено състояние в мехура се задържа голямо количество остатъчна урина без да може да се освободи спонтанно и се налага поставяне на постоянен катетър.
Лазерната простатната хирургия се справя успешно с целия комплекс от симптоми. Тя е високотехнологичната алтернатива на традиционните ТУР-операции заради минимизирания риск от кървене и усложнения. За разлика от тях може да се изпълнява и при по-големи обеми на простатната жлеза. Сред съществуващите лазери Тулиум 200 вата е с оптимизирани технологични параметри за мощност и прецизност, като възможностите му за изпаряване на всякакъв обем простата са без аналог, включително и при наличие на съпътстващи заболявания, непозволяващи хирургична намеса.
Мъжете, преминали изпаряване на простата с Тулиум 200 вата, горещо го препоръчват на своите приятели. Те споделят, че отново се радват на силна струя от младостта и чувство за изпразнен пикочния мехур.
В Лейзър Мед - София, Варна и Стара Загора, се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА. Включва: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.
Тел.: 02 4 760 760, 0899 52 11 01
www.lazermed.bg, www.laparoscopia.bg
"Здравна поща"
 

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД