Фирма "Славина" предлага нов модел слухов апарат - лента за коса

Фирма "Славина" предлага нов модел слухов апарат - лента за коса Фирма "Славина", създадена от Катерина и Манчо Маневи, от 1991 г. е представител на Phonak-Швейцария за България. Оттогава досега дейността й е подчинена на идеята за подпомагане на хората с увреден слух.
Г-н МАНЕВ е инженер с много опит в областта на електрониката. Завършил е Пражката Политехника в Чехословакия, специализирал е в Англия, Япония, Австрия, Германия и Швейцария. Г-жа МАНЕВА е сурдопедагог. Завършила е Софийския университет  "Св. Климент Охридски". Тя е обучила стотици деца с увреден слух да чуват и говорят чрез слуховите си апарати.
Смятаме, че мисията ни е изпълнена, когато чрез доставяните от нас високотехнологични продукти на Phonak, върнем на хората с увреден слух радостта от звуците на живота, казва тя.
За 28 години фирма "Славина" е слухопротезирала повече от 50 000 души в България със задушни и вътреушни апарати. Екипът й за това време е натрупал много скъпоценен опит в областта на слухопротезирането. Тя има изградена широка дистрибуторска мрежа от собствени и партньорски офиси в цялата страна, сервиз и лаборатория за индивидуални отливки, добавя г-жа Манева.
Фирмата предлага и слуховите апарати на испанската фирма GAES, S.A./Royaltone ©. Това са дигитални слухови апарати за голяма слухова загуба и възможност сам да си регулираш силата на звука. За хората, които чуват по костен път, се предлагат слуховите апарати на австрийската фирма BHM и италианската Autel, които представляват слухов апарат-очила по костен път, със специални огъващи се рамена, както и нов модел диадема - без джобен апарат и нов атрактивен модел лента за коса.
Фирма "Славина" предлага нов модел слухов апарат - лента за коса Фирма "Славина" е най-старата фирма и с най-много опит в слухопротезирането.
Като такава, тя предлага безплатно следните услуги:
- Снемане на праговите характеристики на слуха и изработване на аудиограма;
- Компютърен анализ на слуховата загуба и предложение на варианти за корекция на слуха;
- Избор и напасване на слухов апарат;
- Производство на индивидуални отливки;
- Обучение за адаптация към слуховия апарат;
- Обучение за поддържане на хигиената на слуховия апарат;
- Сервиз на слухови апарати;
- Снабдяване с хигиенни средства, консумативи и батерии;
- Снабдяване с FM и WiFi системи за комуникация, интегриращи се към слуховите апарати;
Офисът в Стара Загора се намира в търговски център "Сити" на ул. "Княз Ал. Батенберг" 28 (бивша "Жельо Диманов"), ет.2, офис 13, 0889571101.
Диляна ДИМИТРОВА, "Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД