Връчиха приза "Лекар на годината"

Връчиха приза "Лекар на годината"Областният управител Гергана Микова връчи приза Лекар на годината на регионално ниво на д-р Бистра Стефанова Костадинова по време на церемонията по награждаването на тазгодишните лекари на годината в Стара Загора. Събитието бе организирано от Регионалната колегия на БЛС и се проведе в навечерието на Деня на българския лекар и на Св. Йоан Рилски Чудотворец – 19 октомври. На него присъстваха д-р Славка Йорданова, директор на РЗОК, директори на общински болници, медици от цялата област.
За Лекар на годината на национално ниво бе номинирана д-р Мария Стоянова Тодорова-Щилянова, дългогодишен директор на Районния център по трансфузионна хематология-Стара Загора.
За Мениджър на годината бе обявена д-р Славка Йорданова. „За мен тази награда и огромна изненада. Щастлива съм, че в Стара Загора РЗОК работи отлично с медицинските структури и между нас няма напрежение. Искам да ви поздравя за това, че продължавате да изпълнявате своя високохуманен дълг във време на непрекъснати промени и трусове в здравната система“, каза д-р Йорданова
За дългогодишна активна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на професията приз получи д-р Анка Йорданова Мързянова-Бенова, специалист по ендокринология.
За принос и развитие и прилагане на иновативни медицински техники бе награден екипът на Отделението по инвазивна кардиология при МБАЛ „Тракия“ с ръководител д-р Борислав Борисов.
Г-жа Микова се обърна с поздрав към лекарите по случай техния празник. „Дълбок поклон пред вас за всичко, което правите, въпреки трудностите, пред които сте изправени. Прекланям се пред стоицизма ви и високия ви професионализъм. Бъдете здрави и продължавайте да защитавате все така всеотдайно човешкия живот“, каза областният управител.
Председателят на Регионалната лекарска колегия д-р Георги Бакоев и д-р Славка Йорданова също поздравиха своите колеги за техния професионален празник.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД