Безплатни прегледи за анемия стартират през март в Бургас

Безплатни прегледи за анемия стартират през март в БургасБезплатни консултации за анемични състояния при жените в УМБАЛ Бургас. Те ще се провеждат от д-р Станислава Панайотова в медицински център „Св. Николай Чудотворец“.
Прегледите са насочени към жени между 18 и 45-годишна възраст, с установено от лабораторни изследвания анемично състояние, включително и бременни. Ще се извършват всеки вторник на месец март преди обед. За целта трябва предварително записване на тел. 0879 545082, между 11 и 14 ч.
Идеята ми беше подхвърлена от гинеколога д-р Златко Кироваков, при когото са записани много бременни жени. Те често имат неуточнени анемии, затова през март ще обърнем специално внимание на бъдещите майки, коментира д-р Панайотова.
Д-р Станислава Панайотова е завършила медицина през 2003 г. в Тракийски университет Стара Загора. Работила е като лекар към Центъра за спешна медицинска помощ в Бургас, Белодробната болница, Спешно отделение в МБАЛ Бургас. Специализира клинична хематология в Клиника по хематология на УМБАЛ д-р Г.Странски в Плевен от 2010 г., от 2015 г. е придобила специалност хематология. Член на Българското медицинско дружество по хематология, провела продължителна квалификация и курсове за следните хематологични заболявания - лимфоми, болести на плазмоцитната редица, метаболизъм на желязото, хемофилия, болест на Гоше. Участва в национална работна среща по трансплантация на хемопоетични стволови клетки, в национални и международни хематологични конгреси.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД