Варненската "Св. Анна" е с нов директор

Варненската "Св. Анна" е с нов директорУМБАЛ "Св. Анна" във Варна е с нов изпълнителен директор. Това е д-р Николай Коларов, който е асистент в Катедрата по ортопедия и травматология в Медицинския университет на морската столица.
Доц. д-р Боряна Върбанова от Катедрата по педиатрия пък поема поста на председател на борда на директорите. Той се освободи след като досегашният директор д-р Гален Шиваров се оттегли, съобщиха от пресцентъра на болницата.
Д-р Коларов е познат като един от най-добрите специалисти по ортопедия в страната. Завършва медицина през 1989 г. в МУ-Варна и специализира ортопедия и травматология. Работи в УМБАЛ "Св. Анна" от 1995 г. и е асистент към Катедрата по ортопедия и травматология в университета. Д-р Коларов е специализирал в Белгия, Германия и Швейцария протезиране на големи стави и перипротезни фрактури, а от 2006 г. е сертифициран да извършва самостоятелно тези процедури. В момента подготвя и дисертационния си труд на тема: "Еднополюсно протезиране на фрактура на бедрената шийка при възрастни пациенти".
Доц. д-р Боряна Върбанова е специалист по педиатрия, детска ревматология и клинична алергология. Основоположник е на детската ревматология във Варна. Член е на Европейска асоциация по детска ревматология, а от 2015 г. доц. Върбанова е национален координатор по детска ревматология в България. Тя е специализирала в най-голямата педиатрична болница във Великобритания Great Ormond street hospital в Лондон. В момента е началник на Клиниката по педиатрия в УМБАЛ „Св. Анна" и доцент към Катедрата по педиатрия в МУ-Варна.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД