Двама зам.-министри влизат в Надзорния съвет на НЗОК

Двама зам.-министри влизат в Надзорния съвет на НЗОКДвама от заместниците на служебния здравен министър влизат в Надзорния съвет на НЗОК. Това обяви пред БТВ д-р Илко Семерджиев.
Атанас Кундурджиев и Галин Каменов ще заемат местата на Ваньо Шарков и Бойко Пенков.
Тримата заместници на д-р Илко Семерджиев бяха назначени официално от Огнян Герджиков на 2 февруари.
Атанас Кундурджиев е началник на нефрологичното отделение в клиниката по нефрология и диализа в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“. От 2014 г. досега участва в Съвета на директорите на УМБАЛ „Александровска“. В периода 2000-2001 г. е бил заместник-министър на здравеопазването. Завършил е Медицинска академия – София, и има специализации по вътрешни болести, кардиология и нефрология, както и докторска степен от МУ – София.
Галин Каменов е бил заместник-министър на здравеопазването от 2000 до 2001 г. След това е работил като директор на РИОКОЗ – Софийска област. От 2011 г. до момента е главен секретар на РЗИ – Софийска област. Завършил е медицина в МУ – София, специализирал е „Епидемиология“ във ВМА и в МУ. Бил е заместник-началник на Центъра по военна епидемиология и хигиена към ВМА, съобщиха от правителствената информационна служба.
Междувременно стана ясно, че бившият служебен министър д-р Ваньо Шарков е назначен за директор на дирекция Контрол на медицинските дейности в Изпълнителна агенция медицински одит (ИАМО). Миналата седмица пък Д-р Дечо Дечев и д-р Димитър Димитров бяха върнати от д-р Семерджиев на старите им работни места- като директори на болниците „Св. Анна“ и „Св. Иван Рилски“.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД