ТУЛИУМ ЛАЗЕР 200 ВАТА ВРЪЩА СИЛНАТА И БЕЗ ПРЕКЪСВАНИЯ СТРУЯ НА УРИНАТА

Само в ЛЕЙЗЪР МЕД. 3 филиала - София, Варна и Стара Загора

ТУЛИУМ ЛАЗЕР 200 ВАТА ВРЪЩА СИЛНАТА И БЕЗ ПРЕКЪСВАНИЯ СТРУЯ НА УРИНАТА Мъжете над 50 с тревога установяват как струята на урината не е както преди. Тя започва прогресивно да отслабва и трудно описва дъга. Същевременно позивите зачестяват, а престоите в тоалетната се удължават. Причината в масовия случай се оказва ДПХ, или доброкачествена простатна хиперплазия.

Обяснението е просто: с напредването на възрастта тъканта на простатата бавно и постепенно нараства, с което увеличава общия й обем и притиска органите в съседство.  Когато натискът е върху пикочния мехур, натрупаната урина се задържа, а върху пикочния канал  - струята се затруднява.
 
Еднократна операция с Тулиум лазер възстановява пълноценното уриниране без значение от обема на простатата или от наличие на постоянен катетър. Мъжете, преминали лазерно изпаряване (вапоризация) на аденом на простатата, споделят, че отново са си върнали забравеното усещане за мощна, бистра и без прекъсвания струя с пълно изпразване на пикочния мехур.
Тулиум 200 вата е най-съвременната и максимално усъвършенствана лазерна система, препоръчана от Европейската урологична асоциация. Лидерската й позиция пред останалите лазери се дължи на:
*Най-висока прецизност при проникване в тъканта - само 0.2 мм. Тулиум подава лазерната енергия директно и само в ядрото на простатата без риск за околните тъкани. Липсата на кървене по време на операцията позволява на пациента още на следващия ден да се прибере вкъщи без усложнения.
*Най-голяма мощност - 200 вата. Това осигурява съкращаване на оперативното време и съответно на престоя под упойка. Заради несравнимата си мощност Тулиум лазер е еднакво ефективен и при по-малки, и при много големи обеми на простатата.
*Отлично решение при аденом на простатата, камъни в пикочен мехур и канал, тумор на пикочен мехур. Към момента няма друга лазерна система, която да може да изпарява простата и да разбива камък едновременно. Това е еволюция в лазерната хирургия, съчетаваща удобство за хирурга с безкомпромисна грижа за пациента.
В ЛЕЙЗЪР МЕД - София, Варна и Стара Загора, се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.
тел. 02 4 760 760      моб. 0899 52 11 01    www.lazermed.bg

"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД