Кампания „Веселите зъбки” организира безплатни прегледи на над 55 хиляди деца

Кампания „Веселите зъбки” организира безплатни прегледи на над 55 хиляди децаНад 55 хиляди деца в цялата страна ще получат талони за безплатен стоматологичен преглед в рамките на кампанията за устна хигиена „Веселите зъбки“.
Инициативата се организира от „dm“ България в партньорство със Сдружението на българските зъболекари.
Прегледите ще се извършват в общо 380 кабинета в 24 български града, в които дрогерийната верига има свои филиали.
Целта на кампанията е да образова родители, педагози и деца за ползата от правилна устна хигиена още от най-ранна възраст, с появата на първото млечно зъбче, информират организаторите.
25 235 деца в 126 детски градини, ще получат подаръци като паста или четка за зъби, забавна чашка за жабурене на устата, книжка с весели истории, игри и съвети за устна хигиена и др.
Във всяка книжка ще има по 9 специални талона, от които 8 за 20% отстъпка при покупка на продукти за устна хигиена и 1 талон за безплатен стоматологичен преглед в кабинетите на Сдружението на българските зъболекари.
Допълнително в магазините на компанията ще бъдат раздадени още 30 хиляди броя талони, от които ще могат да се възползват клиентите, закупили детски или бебешки стоки. Периодът за използване на талоните е от 1-ви октомври до 31-ви декември 2016 г.
В 10 от детските градини, включени в кампанията, ще се проведат и образователни представления, в които ще участват зъболекари.
Те ще разкажат за основните правила за миене на зъбите, как се поддържа добра устна хигиена и какво трябва да правят децата, за да имат здрави и бели зъби. Ще има и игри с аниматор, в които децата ще упражняват наученото. Представленията ще се проведат от 17 до 28 октомври в детски градини в градовете Ловеч, Монтана, Благоевград, Сандански, Сливен, Враца, Плевен, Добрич, Шумен и Хасково.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД