Уникален застрахователен продукт ще защитава лекарите

 Уникален застрахователен продукт ще защитава лекаритеСлед като държавата и институциите й не успяха да осигурят качествена и ефективна защита на лекарите от издевателствата срещу тях, от ситуацията се възползваха застрахователите.
Отскоро на пазара вече е уникален застрахователен продукт, които защитава лекарите и медицинския персонал при изпълнение на служебните им задължения. Най-новата застраховка е създадена от едно от водещите български дружества в бранша след зачестилите напоследък посегателства срещу медиците.
В името на сигурността на хората в бели престилки те са разработили най-новия си продукт, от който вече могат да се възползват както правоспособни лекари, така и медицински персонал и парамедици. Те ще получат помощ в случаи на насилие, причинени телесни повреди, както и съдействие при заведени граждански дела срещу причинителя на увреждането. Иновативният продукт се предлага самостоятелно и в пакет със задължителната застраховка "Професионална отговорност на лекари и медицински персонал,,. Застраховката е лесна за сключване и обслужване, на достъпни цени, създадена с грижа за здравето и живота на лекарите и медицинския персонал у нас, коментират застрахователите.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД