Започва 14-ото издание на „Кариери в бяло”

Започва 14-ото издание на „Кариери в бяло”„Кариери в бяло“ обявява началото на 14-ото издание на международните изложения за работа на медицински персонал. Това ще доведе отново най-големите работодатели от 7 европейски държави.
В България събитията ще се проведат във Варна и в София. Изложението във Варна ще бъде на 14 май, между 10 и 16 часа, в хотел „Черно Море“.
В столицата събитието ще е на 15 май, отново между 10 и 16 часа, в хотел „Рамада“.
Най-малко десет фирми за набиране на персонал, медицински центрове и болници ще присъстват на събитието и ще предоставят информация на кандидатите за изискванията на здравната система в съответната страна.
Работодателите търсят предимно лекари специалисти и специализанти, медицински сестри, зъболекари, но и също здравни асистенти, кинезитерапевти и рехабилитатори. Възможностите за работа са основно за Великобритания, Германия, Белгия, но и за скандинавските страни и Ирландия.
В предишни издания на изложението кандидатите бяха заинтересовани да намерят работа в страни като Великобритания, Германия или Франция, а също и в Швеция, Дания и Норвегия, имайки предвид високите доходи, предлагани в тези държави.
Този сезон работните предложения по заместване са много популярни, като на кандидатите се предоставя възможността да работят в чужбина за кратък период от време и след това да се върнат в страната си и да прилагат всички нови умения, усвоени от други здравни системи.
Ние винаги съобразяваме предпочитанията на кандидатите ни да съответстват на търсенето на нашите клиенти. Заедно с работодателите и наши дългогодишни партньори осигуряваме повече възможности за работа на нашите кандидати, предлагайки им работа и условията на труд, каквито те търсят. Също така през този сезон кандидатите ще намерят нещо ново на нашите изложения: конференции, фирмени презентации и работни срещи, заяви Корина Поп, мениджър продажби.
Освен атрактивни заплати, започващи от 3200 евро за лекари специализанти и 5000 евро за лекари специалисти, работодателите също предлагат отлична работна среда, езикови курсове, помагат в намирането на квартира и поемат транспортните разходи.
Още от миналия сезон медицинските сестри са високо ценени и търсени в редица европейски страни, особено в Обединеното кралство, Ирландия, Германия и Испания. Заплатите там започват от 2300 евро на месец и се увеличават в зависимост от опита и съответната специализация.
Участието на изложението е напълно безплатно, желателно е участниците да носят CV. Повече информация и подробности могат да бъдат намерени на интернет страницата на изложението: www.careersinwhite.com.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД