Безплатни профилактични прегледи стартират в „Софиямед”

Безплатни профилактични прегледи стартират в „Софиямед”Днес Университетска болница „Софиямед“ отбелязва четвъртата годишнина от основаването си. На територията на лечебното заведение вече функционират общо 23 самостоятелни клиники и отделения, както и модерен диагностично-консултативен център, вирусологична, микробиологична и имунологична лаборатории, хемотрансфузионнна лаборатория и модерен център по образна диагностика.
През последните 4 г. „Софиямед“ се утвърди като водещо здравно заведение в страната, разполагащо както с квалифицирани специалисти, така и с най-ново поколение медицинско оборудване и апаратура от световни производители. Болничното заведение разшири легловата си база и днес разполага с 584 легла, разпределени в 2 блока.
На територията на диагностично-консултативния център към лечебното заведение броят на лекарите се е увеличил с над 60% и те практикуват по над 13 нови специалности.
По традиция, започнала с откриването на болницата, а и като част от социалната й кампания „Бъдете здрави“, чиято цел е да информира обществеността относно ползите от профилактичните прегледи, специалистите на УМБАЛ „Софиямед“ ще извършват безплатни консултативни прегледи.
Началото на тази традиция „Софиямед“ поставя преди четири години, при откриването на болницата, и ще продължи и занапред. Безплатните прегледи ще се извършват по 15 направления в определени дни до края на месец май с предварително записване на телефон 0700 31  051.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД