Част от приходите от „Ние сме Ку-Ку” ще отидат за рентген в болница „Св. Ана”

sveta anna26 години след старта на студентското предаване „Ку-Ку” книга със заглавие „Ние сме КУ-КУ” вече е на пазара и беше представена в легендарния клуб „Яйцето” в Софийския университет. Това съобщиха от УМБАЛ „Св. Анна“ в София.
Част от приходите от продажбата на сборника "Ние сме Ку-ку" ще отидат за мобилен рентген за неонатолигята на болница "Света Анна", обяви съставителят й Георги Крумов.
Неонатологично отделение е част от клиниката по Акушерство и гинекология към УМБАЛ „Св. Анна“ –София АД. Ръководи се от д-р Радосвета Росманова,която притежава две специалности - по неонатология и детски болести. Старша акушерка е Снежана Димитрова, със специалност „Управление на здравните грижи”. В отделението работят 11 акушерки и 6 санитари. Всички акушерки са преминали курсове за следдипломно обучение с практическа насоченост в областта на неонатологията.
Книгата "Ние сме Ку-ку" е пълна с емоции, спомени, щуротии и забавления, а създателите на „Ку-Ку“ споделят спомени и изреждат доказателства защо да си ку-ку е титла.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД