В МБАЛ "Токуда" започват безплатни онкологични прегледи

В МБАЛ "Токуда" започват безплатни онкологични прегледи Безплатни прегледи на пациенти с онкологични заболявания ще извършват лекари от 8 специалности в МБАЛ „Токуда Болница София“ от началото на следващата седмица. Консултациите са посветени на Световния ден на борбата с рака – 04 февруари и ще продължат до 12 февруари 2015.
Записването ще се извършва на тел: 02/403 4000.
Специалистите по урология, хематология, хирургия на гърда, коремна хирургия, неврохирургия, гръдна хирургия, медицинска онкология и дерматология ще извършват безплатни прегледи на пациенти със съмнения или с доказани злокачествени заболявания в МБАЛ „Токуда Болница София“.
Те ще бъдат с фокус върху превенцията и ранната диагностика на рака на простатата, онкохематологични заболявания, рака на млечната жлеза, рак на черния дроб, панкреаса и дебелото черво, тумори в мозъка и гръбначния стълб, рак на белия дроб, рак на кожата - малигнен меланом и базоцелуларен карцином.
На Световния ден за борба с рака на пациентите ще бъдат раздавани гривни с мотото на инициативата „Не сте сами!“, а лекарите ще носят символа на съпричастност към онкоболните – лилава лентичка. Кампанията има за цел да насърчи хората, които имат опасения поради наследственост, други рискови фактори или съмнения за симптоми, да търсят навреме специализирана помощ.
Пациентите с установени заболявания е необходимо да подготвят цялата си медицинска документация. Ще бъдат извършвани и консултации по документи, които ще се организират от координатор на Многопрофилния онкологичен център.
За прегледите няма да са необходими направления.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД