Диамантена украса за зъби и ново поколение импланти на „Медикус, Денто, Галения 2014“

Диамантена украса за зъби и ново поколение импланти на „Медикус, Денто, Галения 2014“ Диаманти за инкрустиране в зъбите и ново поколение импланти с по-добър естетичен вид са сред хитовите експонати на Международната изложба за медицина, стоматология и фармация „Медикус, Денто, Галения 2014“. Тя продължава от 22 до 25 октомври в Международен панаир Пловдив. Над 80 фирми от 6 държави участват в най-големия на Балканите форум за индустрията на здравето.
Украсяването на зъбите с диаманти е много модерно сред абитуриентките, обясниха от фирмата изложител. Ексцентричното бижу се търси  и като подарък за Коледа и Нова година. То е част от изделията за по-красива усмивка, представени на изложбата. Повече от 10 фирми предлагат ново поколение импланти, които са по-здрави и по-елегантни от познатите. Фотополимерните пломби също се доближават плътно до натуралния вид на зъбите с помощта на нанотехнологии, които променят използваните материали.
Освен на естетиката, участниците в „Медикус, Денто, Галения 2014“ залагат на иновативни уреди и инструменти за диагностика, терапия и профилактика. Лазерните апарати масово навлизат в денталната медицина  и дори се вграждат в зъболекарския стол. Единственият в света лазер без оптичен проводник създава нова концепция за лазерно лечение, като предлага  максимална свобода на работа, обясниха от фирмата изложител.  
„Медикус, Денто, Галения“  не е обикновено търговско изложение, а форум, свързващ науката и бизнеса в името на пациента, заяви в своето приветствие  ректорът на Медицинския университет в Пловдив проф. д-р Стефан Костянев, преди да открие  нейното 20-о издание.  Представянето на технологии и изделия от последно поколение очертава посоките за развитието на медицината и стоматологията, подчерта проф. Костянев.
Проявите, ориентирани към пациентите, също са важна част от изложението. В програмата на Дните на диабета са включени безплатни изследвания и консултации, прожекции на филми, дискусии, свързани с опасното заболяване и предпазването от него. Организатор е Националната асоциация на децата и младите хора с диабет. Ще се правят и безплатни тестове за хепатит В и С.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД