83-годишен старозагорец дари средства за бедстващи в Априлово

83-годишен старозагорец дари средства за бедстващи в АприловоСтарозагорци за пореден път се оказаха силно съпричастни към бедстващите от наводненията в последните дни. Хората веднага откликнаха на дарителската кампания на БЧК и започнаха да даряват от средствата си специално за пострадалите от наводненията в област Стара Загора.
83-годишен старозагорец е сред участниците в дарителската кампания на БЧК в помощ на пострадалите и бедстващи хора от наводненията в последните дни. Това съобщиха от старозагорската червенокръстка организация.
Възрастният човек не дарява за първи път. Със средствата, които той е дал, вече е закупени храна за евакуираните от село Априлово, община Гълъбово. За тях до края на седмицата са осигурени закуска, обяд и вечеря, които те ще получават ежедневно от доброволците на общинската ни организация в Гълъбово.
И още едно семейство от Стара Загора направи поредното си дарение в полза на пострадалите от наводненията в Старозагорска област. Областният секретариат на БЧК благодари за добротата, благородството, щедростта. Уверяваме ви, че Червеният кръст в Стара Загора ще изпълни волята на дарителите безпрекословно, заявиха от организацията. Старозагорци за пореден път се оказаха силно съпричастни към бедстващите българи. Нашите съграждани веднага откликнаха на дарителската ни кампания и започнаха да отделят от средствата си специално за пострадалите от наводненията, обясниха червенокръстците.
Днес 50 доброволци от младежката организация на ГЕРБ заминаха за Димитровград, за да помагат на пострадалите там.
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД