Д-р Мирослав Ненков е новият здравен министър

Д-р Мирослав НенковД-р Мирослав Ненков бе избран за поста на министър на здравеопазването в служебния кабинет. Това съобщи президентът Росен Плевнелиев при представянето на новия Министерски съвет, който ще бъде оглавен от проф. Георги Близнашки.
За д-р Ненков президентът каза, че е изпълняващ длъжността началник на отделение в клиниката по анестезиология на ВМА. Освен, че е и анестезиолог, д-р Ненков е специализирал интензивно лечение. Затова се надявам с интензивни усилия да внесе поне мъничко стабилност в здравния сектор, въпреки краткия хоризонт на мандата му, заяви Плевнелиев.

Той припомни, че д-р Ненков е запознат с предизвикателствата пред служебното правителство, тъй като беше зам.-здравен министър в служебния кабинет миналата година.
Като предизвикателства пред новия кабинет Плевнелиев посочи реформите в няколко ключови сектора, без обаче да спомене здравеопазването. Президентът отбеляза, че задача на новото правителство ще е да направи ревизия на финансовото състояние на страната. Той добави, че кабинетът е изготви проект за актуализация на бюджета на държавата, който ще се даде за одобрение на 43-тото народно събрание.
Другите министри в служебния кабинет Виж ТУК>>
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД