Откриха изложението "Мисия здраве"

 "Мисия здраве"Отбелязваме ясна тенденция към увеличаване броя на болниците, които представят своята дейност и предлагат разнообразни пакети от медицински услуги, същото се отнася и за застрахователните компании. Това съобщи на откриването на изложението „Мисия Здраве” в столицата Георги Табаков от Българския Икономически Форум, организатор на проявата.
Специалисти от Националната кардиологична болница, УБ „Света Екатерина”, Медицински комплекс „Д-р Щерев”, СОБАЛ „Пентаграм”, Медицински комплекс „Медичек”, както и турската болница „Аджъбадем” ще предоставят консултации през дни на изложението.

На разположение на интересуващите се ще бъдат и финансови експерти от застрахователни компании, които ще разясняват предимствата на различни видове медицински застраховки.
Лабораторни изследвания и консултации на място предлагат и фирми за медицинска апаратура, консумативи,лекарствени продукти и хранителни добавки. Очаква се националният консултант по гастроентерология проф. Людмила Матева да представи лекция, посветена на тенденциите при заболявания на органите на стомашно-чревния тракт у нас. Експерти от НЗОК ще информират посетителите за правата и задълженията им като пациенти.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД