Побоят над 41-годишната сливналийка заради семейна вражда

Побоят над 41-годишната сливналийка заради семейна враждаСемейна вражда е най-вероятно причината за тежкия побой, който бе нанесен на 41-годишна жена от Сливен. По неофициална информация, двама от участниците в инцидента са семейство - жената на 37 г. и мъж на 38 г., и двамата от Сливен. В побоя е участвал и още един мъж на 33 г. Тримата са задържани.
Според информация от полицията, около 5 ч. сутринта на 25 февруари в дежурната част на Областната дирекция на МВР в Сливен е получен сигнал, че са забелязани няколко души да бият жена на ул. “Стефан Егаров” в кв. “Комлука”. Изпратеният на място полицейски екип открил жена в безпомощно състояние, с травми по главата и тялото. Пострадалата е откарана в МБАЛ “Иван Селимински” в тежко състояние, с опасност за живота. За случая е уведомена Окръжна прокуратура-Сливен, образувано е досъдебно производство.
По-късно полицейските служители са задържали извършителите. Двамата мъже са осъждани за лихварство. По-младият има присъди за кражби и използване на фалшиви документи. По неофициална информация побоят не е заради неуредени сметки, а заради стара семейна вражда. Всички участници в инцидента са от ромски произход. На задържаните са наложени мерки за неотклонение “задържане под стража” за срок от 72 ч.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД