И ръцете имат нужда от маска

И ръцете имат нужда от маскаОвлажняващи, подхранващи, избелващи, почистващи... Обикновено маските се асоциират с козметична процедура за кожата на лицето. Но те са полезни и за ръцете. Ако се правят редовно, всяка седмица, желаният резултат ще бъде налице.
Тази полезна процедура не само омекотява, овлажнява и подхранва нежната кожа на ръцете, но и стимулира нейните защитни свойства, както и процеса за възстановяване и обновяване на клетките на кожата.
Най-разпространените съставки на маските са ланолин, различни масла, глицерин, витамини, растителни екстракти от лайка, алое, женшен и др.
Професионалните козметични серии включват водорасли, както и моделиращи, подмладяващи и избелващи маски за ръце.
Често обикновеният мазен крем изпълнява функцията на маска. Средството се нанася на дебел слой върху кожата и се оставя минимум 15 минути, след което “излишъците” се премахват със салфетка или се измиват с вода със стайна температура.
За нежни и копринени ръце са полезни нощните процедури. Намажете обилно ръцете с крем и поставете върху тях целофанени ръкавици, а върху тях и памучни. Още на сутринта ще устите положителния ефект от маската.
Подобна процедура най-добре да правите, когато сте сама – мъжете не са в състояние да разберат „тези експерименти”.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД