Утвърден гръцки уролог с безплатни прегледи в пловдивска болница

д-р Ефтихиос ПапаниколауДоказаният гръцки уролог д-р Ефтихиос Папаниколау ще консултира безплатно пациенти в пловдивската МБАЛ „Медлайн“. Прегледите ще се проведат от 19 до 22 декември след предварително записване на тел: 032/656-600.
Лекарят е завършил медицина в Пловдив и е специализирал урология в Университетска болница „Централна“ в Солун. Като специалист има богат опит в сферата на детската урология. Той е един от първите членове на ISHID, тъй като активно се занимава с лечение на вродените аномалии на уретрата в детска възраст.
В тази област в продължение на 5 години работи в екип с проф. Димитриос Радопулос, специализирал в Америка. Д-р Папаниколау има изключително добри резултати при операции с малък, среден и голям обем на сложност - реконструктивни и пластични интервенции на половия член.
Името на уролога се свързва и с лечение на пациенти с всякакъв вид еректилна дисфункция и сексуални проблеми - патологични състояния и смущения, постоянни и временни нарушения на ерекцията. Има отлични постижения в борбата със стерилитета при мъжете, както и във фармацевтичното и оперативно лечение на болестта на Пейрони (изкривяване или деформация на половия член).
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД