Българи могат да работят като болногледачи в Германия по Коледа

Българи могат да работят като болногледачи в Германия по КоледаЗа втора поредна година водещата европейска компания за здравни услуги Promedica24 дава възможност на българи за работа в чужбина по време на Коледните и Новогодишните празници. Компанията очаква повече от 100 българи да се възползват от възможността за трудова заетост в Германия, като одобрените ще получат бонус от до 250 евро.
Работата като личен или здравен асистент е чудесна възможност за човек да започне кариера в областта на здравните услуги. За поредна година ние предоставяме възможности за професионално обучение и работа в Германия с допълнителни бонуси за желаещите да работят по време на празниците.
Кандидатите може дори да избират продължителността на престоя в Германия, която може да бъде от един до шест месеца, пояснява Десислава Петкова, мaркетинг мениджър на Promedica24 България.
В момента от българския офис на Promedica24 са осигурили работа на повече от 124 специалисти, като от откриването на офиса в България компанията е осигурила легална работа в Германия на повече от 300 души. Единственото условие за работа в Германия е владеене на немски език.
"Здравна поща", източник: Promedica24

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД