Ако трябва да станете рано след бурна нощ...

Ако трябва да станете рано след бурна нощ...Безсънните нощи или късните нощни купони през работната седмица ни извеждат "извън релсите", а недоспиването и приетият алкохол веднага се отразяват негативно на лицето.
Как да отидете на работа на следващия ден и да изглеждате "достойно" т. е. без да сте подпухнали и с тъмни кръгове под очите?
След като се приберете у дома (колкото и да е късно и да ви се спи) намажете лицето си с фруктови киселини и поставете върху клепачите подхранващ крем за очи с гликолова киселина.
Рано на другата сутрин поставете върху клепачите си памучни тампони, напоени с отвара от лайка или чай, които ще премахнат възпалението и подпухналостта на лицето.
След това изпийте на гладно чаша вода с резен лимон.
Кръговете под очите можете да скриете с помощта на крем и сенки за очи, но трябва много внимателно за изберете подходящия цвят. Специалистите съветват, при "кръгове" със зелен оттенък да използвате грим с червен оттенък, а при червени "кръгове" - съответно зелен грим. След това нанесете тонален крем и леко напудрете лицето си.
Никога не поставяйте върху кръговете под очите си тонален крем, който е близък по цвят с цвета на лицето ви. Вашите “проблеми” ще станат още по-очевидни.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД