Лимони, кафе и зехтин са тайната на красотата на Ева Лонгория

Лимони, кафе и зехтин са тайната на красотата на Ева ЛонгорияЕва Лонгория наближава 40-те, а кожата ѝ е все така свежа, което прави излъчването ѝ завладяващо. Апетитното миньонче е сред най-желаните жени на света и това не е случайно. Дамата знае как да подсили своето латино излъчване и да подчертае естествения си чар.
И ако си мислите, че Ева залага само на скъпи козметични процедури и козметика за хиляди долари, грешите! Тя използва и някои домашни рецепти за разкрасяване, част от които дори издава в своята готварска книга „Eva's Kitchen“.
Една от тях е „тайната“ маска за лице, която бившата отчаяна съпруга използва, за да тонизира и освежи кожата си. Тя е изключително проста и се прави бързо.
Съставките са: кафе, лимонов сок, зехтин;
Смляното кафе премахва сухите и люспести клетки на кожата и тъй като съдържа кофеин, подобрява циркулацията на кръвта. Лимонът ѝ помага да се изсветли и да се отърве от пигментацията, а зехтинът я хидратира.
Ето и как да си направите маската у дома:
Сложете кафе, както си го правите всяка сутрин (в кафеварка, на котлон и т. н.). След това изсипете утайката в купа. Изстискайте половин лимон и добавете една супена лъжица зехтин. Намачкайте всичко с ръце, докато не се превърне в нещо като паста. С кръгови движения нанесете по кожата и оставете да преседи там, докато изсъхне. Изплакнете с топла вода и нанесете подходящ крем за вашия тип кожа.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД