Монахините са сред дълголетниците на планетата

Монахините са сред дълголетниците на планетатаЛекарят Давид Агус изследва и разкрива тайната за дълголетието на монахините. Средната продължителност при тях е 86 години, почти равна на продължителността на живота в Япония, където тя е най-високата в света.
Причината според д-р Агус се крие в живота, подчинен на твърд дневен режим, включващ много движение, здравословна храна и ниски нива на стрес. Известният лекар смята, че проблемът с липсата на пробив в лечението на рака се корени в подценяването на начина на живот като профилактика и оздравителен метод и съсреодоточаването в търсене на инвазия на клетъчно ниво за лечението, превърнало се във фикс идея за колегите му.
Дългогодишните му изследвания показват, че и друга панацея на здравето за съвременните хора - употребата на витамини, не е решение. Напротив, при много видове злокачествени образования приемането на определени витамини (повечето хора приемат именно комплексни формули), увеличават риска за разрастване на болестта и дори участват в причиняването й. Например пушачите, приемащи бетакаротин, увеличават риска от рак на белите дробове, както и витамин Е увеличава риска при мъжете от рак на простата...
Ракът е съществувал винаги, още при египетските мумии са открити не малко починали от различни форми на рак, но именно съвременният живот е причина за увеличаване на случаите, казва медикът. На първо място е хроничният и взривов на моменти стрес. Плътно го следват нездравословното хранене и обездвижването.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД