Предпочитанието към даден цвят подсказва вашия перфектен партньор

Предпочитанието към даден цвят подсказва вашия перфектен партньорЗа вашите желания в отношенията може да се съди по предпочитанието към определен цвят. Направете този тест, за да си помогнете в идентифицирането на точния образ на вашата половинка. Изберете един от посочените цветове - този, който ви харесва най-много - зелен, виолетов, оранжев.
Нека видим резултатите.

Ако избирате зеления цвят
Това означава, че умеете да предразполагате мъжете към откровен разговор. Когато са с вас, те са готови да ви разкажат всичко за живота си, чувстват се комфортно и усещат подкрепа. Това, че умеете да предразполагате силния пол към откровени разговори, ви позволява още в началото да определите какви са намеренията му и към какви отношения се стреми. Предпочитанието към зеления цвят означава още, че вие търсите стабилност в живота и се стремите да откриете онзи, с когото ще имате спокойно и ясно бъдеще.

Ако избирате виолетово
Това означава, че ви привлича преди всичко енергията на мъжете, с които се срещате. Същевременно обаче, на вас преди всичко ви подхожда този тип мъж, който е способен да ви успокои и да ви създаде комфорт. Вие покорявате мъжете с енергията си, като просто ги заразявате с нея и на тях им се струва, че животът с вас е по-интересен и разнообразен.
“Виолетките” вземат решение за брак, само ако мъжът е издържал теста за подбор, който в особено голяма степен касае външната му привлекателност. Много характерен за жените, предпочитащи виолетово, е стремежът да се омъжат за красавци. Затова ви препоръчваме да не отхвърляте всеки с един или друг външен “дефект”, а да давате шанс на мъжете да проявят и вътрешната си красота.

Ако избирате оранжевия цвят
Това означава, че вие сте харизматична, влюбчива и привлекателна личност, която очарова мъжете. Умеете да слушате и разсъждавате, което ви позволява да оценявате правилно ситуацията и характера на отношенията. Същевременно обаче, един мъжки поглед ви е достатъчен, за да изгубите “ума и дума”. Въпреки това, когато вземате решение за брак, няма да го направите емоционално, а добре обмислено.
За вас най-добрият мъж е този, от когото има какво ново да научите. Вие притежавате силен рефлекс за самозащита, така че е възможно в началото на едно запознанство да прикривате чувствената си страна зад остър и хаплив език. Нашата препоръка е да не се престаравате със сарказма.
i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД