Фенове пратиха на лекар Денис Ричардс

Фенове пратиха на лекар Денис РичардсФенове забелязаха, че щитовидната жлеза на Денис Ричардс е уголемена и я алармираха да отиде на лекар. След като звездата получила множество писма по повод снимките й, на които ясно си личало, че има проблем с гушата, тя решила да ги послуша, съобщава сп. "People". "Прави сте. Просто това беше нещо, на което не съм обръщала внимание, докато не ми го показахте", написа холивудската звезда в Instagram.
След като отишла на ендокринолог и ехография на щитовидната жлеза, Ричардс разбрала, че трябва да се подложи на безглутенова диета, за да се почувства по-добре. "Невероятно е как за толкова малко време без глутен щитовидната ми жлеза се промени", споделя актрисата в социалната мрежа. "Нямах представа как храненето ни влияе толкова много на нашите тела...", обяснява още звездата и благодари на всички хора, които са й казали навреме да обърне внимание на здравето си.
Много жени с понижена и повишена функция на щитовидната жлеза поздравиха Денис за напредъка и й дадоха ценни съвети как да продължи лечението си и какви изследвания още да си направи.
Със случайното откриване на проблема звездата изтъкна колко е важно жените да ходят на профилактични прегледи.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД