"Животът започва след 40” - подарете това изживяване на дамата до себе си

"Животът започва след 40” - подарете това изживяване на дамата до себе сиВъпреки моите 30-годишни изследвания на женската душа, не бях способен да отговоря на въпроса, на който никой още не е отговорил: "Какво иска една жена?" 
Зигмунд Фройд
Скъпи мъже и д-р Фройд, какво искаме да знаете за нас не само на 8 март, но и през останалите 364 дни от годината?
Във всяка една от нас, дори и ние понякога да го забравяме, съществуват свещени женски архетипове. поред Шарън Роуз това са "Богинята на силата и могъществото", на "Чувствеността" и женския архиетип "Любов и състрадание".
Те ни дават мъдростта, че женското начало е във вътрешния огън, който ни изпълва с жизнена сила, достойнство и увереност в себе си. Ето защо в трудни моменти можем да ви бъдем опора и да ви създадем емоционален пристан , където да възстановите силите си и да придобиете още по-голяма мощ.
Важна част от нашата женска същност е чувствеността, свързана с природата на сексуалността. Като жени нашето вътрешно пространство е изпълнено с нежност, хармония и трансформиращата сила на любовта. Това е спойката на зрелия и удовлетворяващ съюз на женското и мъжкото начало, даващ възможност за взаимоотношение на интимност, доверие и духовен обмен.
Давайки живот на децата, ние можем да ги обичаме безусловно, но имаме нужда от вашата помощ като бащи и партньори.
Ние мислим по-различно и възприемаме по различен от вашия начин света - половоприсъщи разлики. Ето защо имаме нужда да обсъждаме и разговаряме с вас открито за нашите желания, вашите нужди, нашите страхове, вашите притеснения и съмнения… Понякога просто искаме само да усещаме мъжката ви сила като присъствате мълчаливо, докато споделяме..
Личен избор и отговорност на всяка жена е да осъзнае и развива своята женственост и качества.
Животът ни дава тази възможност като ни поднася своите големи уроци - тейските кризи, нормативни и лични, чрез които получаваме нов шанс за израстване. Такива в живота на жената са например създаването на семейство, раждането на дете, екзистенциалната реализация на жената в зряла възраст, професионалната себереализация , кризата на средната възраст...
Яна ХристоваПрез моя дългогодишен опит в индивидуалната и груповатасихологическа подкрепа на жени, като психолог и фамилен консултант, съм се докосвала до прекрасната вътрешна вселена на много жени. Имала съм привилегията да бъда част от нея по време на нашата работа. Това ме е обогатило много през годините и ме вдъхновява за нови инициативи, дейности и програми в полза на жената. Макар, че като всяко ново нещо това не беше е лесно, в Стара Загора от доста време е вече факт, че в "Консултантската къща за подкрепа на семейството и детето", аз и моите колеги създадохме пространство за жената - тренинги, семинари, две дългосрочни групи за себепознание и психологическа подкрепа, както и най-новата ни програма - Творчески проект за личностен рестарт „Моето Аз - Жена, Вълшебница, Богиня", а "Животът започва след 40” е насочен към жените и даровете на зрелостта.
Мъже, ако поощрявате творческото началото в жената и стремежа й към лично усъвършенстване, това ще е един от най-ценните подаръци, които могат да й бъдат направени.
Честит празник на всички дами и сърдечни благодарности на всички мъже, които са видяли, разбрали и уважават красотата и уникалността на жената до себе си!
"Здравна поща", Яна Христова, психолог и фамилен консултант

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД