В Бургас консултират безплатно двойки с репродуктивни проблеми

Многопрофилната болница за активно лечение в БургасБезплатни прегледи за двойки с репродуктивни проблеми ще се проведат в Звеното по асистирана репродукция на Многопрофилната болница за активно лечение в Бургас. Те ще се състоят на 23, 24 и 25 март от 10 до 15 ч.
Консултациите ще провежда д-р Павлета Табакова, ръководител на звеното и един от най-известните специалисти по репродуктивна медицина у нас.
Безплатните прегледи са предназначени за всички, които идват при нея за първи път. Желателно е да се носят медицински документи и всички изследвания, ако такива са правени.
Необходимо е предварително записване на тел. 0876357733.
В Звеното към МБАЛ-Бургас се диагностицира причината за стерилитета, избира се подходящото лечение, провеждат се процедури и се наблюдава бременността.
Двойките получават консултации и за видовете финансови помощи, които могат да използват за финансиране на асистирана репродукция.
Благодарение на екипа на звеното десетки мъже и жени вече се радват на дългоочаквано родителство.
Данни от неправителствения сектор показват, че 145 000 българи имат репродуктивни проблеми и не могат да имат деца. Едва 5% от тях обаче търсят медицинска помощ.
Значим е и броят на хората, които вярват, че проблемите са психологически, както и натези, които се подлагат на самолечение, а това може да доведе до задълбочаване на проблема.
В световен мащаб една на всеки 6 двойки среща сериозни трудности при зачеването на дете.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД