Стартира кампания "Подари семейство, а не букет за 8 март"

Стартира кампания "Подари семейство, а не букет за 8 март""Подари семейство, а не букет за 8 март" е най-новата благотворителна кампания, която фондация "За Нашите Деца" организира в подкрепа на деца, лишени от майчина обич.
За повече от 4000 български деца, изоставени в социални домове, 8 март е един обикновен ден от годината, защото те растат без семейство.
Тази година фондация посвещава деня, в който почитаме и благодарим на майките си, на изоставените малчугани, за да покаже на обществото, че всеки може да помогне за сбъдване на тяхната надежда един ден и те да имат майка.
Идеята на "Подари семейство, а не букет за 8 март" е да провокира хората вместо да подарят красив букет цветя или луксозна кутия шоколадови бонбони на любимата жена и майка, да дарят стойността му в подкрепа на изоставените деца.
Кампанията дава възможност на хората да дарят и бебешки продукти от първа необходимост в подкрепа на новородени от социално слаби семейства.
Инициативата се подкрепя и от успели български бизнес дами, които се отказаха от букета си за празника, за да помогнат на дете да има семейство. Сред тях са Деница Сачева, собственик на "Интелдей", Теодора Митева, маркетинг мениджър в "Дженерали България Холдинг", Елена Тасева от "Компас" ООД, блогърът Елия Атанасова, Гергана Кузманова от ICN България, Лъчезара Паскалева от "Академия Юнити" и много други.
Всеки може да покаже своята подкрепа като дари сума по избор онлайн чрез PayPal или ePay, по банков път или донесе бебешки артикули в някои от центровете на фондация "За Нашите Деца".
Списък на необходимите продукти и повече за кампанията може да се види на www.detebg.org.
Средствата, набрани от кампанията ще бъдат използвани за закупуването на адаптирано мляко, бебешки пюрета, памперси и други продукти. Тя ще продължи до 14 март.
Фондация "За Нашите Деца" е наследник на британската детска правозащитна организация EveryChild и от 21 години работи в България за това нито едно българско дете да не прекарва първите години от живота си в изолацията на социалните домове, а да живее сигурно и обичано в семейство.
Благодарение на усилията на "За Нашите Деца" през последните 21 години над 5600 деца растат в семейство.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД