"Щедри сърца": нова инициатива на "Здравна поща" насърчава безвъзмездното кръводаряване

zp Stanimir Stoyanov 01 34-19Специализираното издание "Здравна поща", създадено през 2000 г. като продължение на здравните рубрики на в. "Национална бизнес поща", стартира нова инициатива - "Щедри сърца". Кампанията е насочена към насърчаване на безвъзмездното кръводаряване и безвъзмездните кръводарители. Тя цели и популяризиране на хората с щедри сърца, които безвъзмездно даряват кръв за спасяването на нечий живот и са взели ценното решение за това по собствена убеденост и информираност.
Очаквайте подробности за инициативата, полезна информация по темата, както и конкретни данни, касаещи тенденциите в кръводаряването в регион Стара Загора и в цялата страна в специализираното издание "Здравна поща" от бр. 34 на в. "Национална бизнес поща" (26.08.-1.09.2019 г.).
"Здравна поща"
На снимката: 19 август 2019 г., Стара Загора. Станимир Стоянов, президент на Международна академия за високи постижения "Сър Исак Нютон" и собственик на "Национална бизнес поща", избра родния град, за да даде лично старт на кампанията "Щедри сърца"

Музиката помага за добрия сън
18 Януари 2023, Сряда
{cmp_start...
Какво се случва с хората, които ядат кисело зеле
08 Февруари 2021, Понеделник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД